Početna » Đurkinjak i Poznanović u 1/4 finalu MP Češke

Đurkinjak i Poznanović u 1/4 finalu MP Češke

Bili su dva puta osvajači Croatian Internationala 2009 & 2010, te osvajači Međunarodnog Prvenstva Portugala 2010 & iako nemaju veći rezultat sa svjetskih turnira, da se približavaju svjetskoj eliti svima je već jasno što govore i njihovi zadnji porazi. U 1/4 finalu Češke izgubili su od Nizozemaca Iris Tabeling i Jelie Maasa 17:21 21:17 24:22 koji su kasnije došli do finala turnira, a na BWF World Championshipu (Paris) u prvom su kolu izgubili od trenutno sedmih sa BWF rang-liste Tajlanđana Sutket Prapakamol i Saralee Thoungthongkam 23:21 23:21. Staši je INA sponzor i bez te podrške ovakvi rezultati nisu mogući, također Đuro i Staša sufinanciraju se iz programa HOO (stipendije) namijenjenog za vrhunske sportaše gdje oboje pripadaju I. kategoriji sportaša i trenutno su naše najveće nade. Za sada idu na turnire po Europi, a uskoro bi ih mogli vidjeti na turnirima Super Serije. Zanimljivo je da ih se sve više može naći na internetu kao npr. u web novinama "USA TODAY" u kojima je prikazana slika u trenutku serviranja Staše Poznanović http://mediagallery.usatoday.com/Stasa+Poznanovic.


Trenutno naši najjači mješoviti par Staša Poznanović i Zvonimir Đurkinjak već se duže vremena vrte oko 57. mjesta na svjetskoj rang ljestvici. Profile Zvonimira Đurkinjaka  i Staše Poznanović možete pogledati na našoj stranici, kao što možete pratiti i profile naših budućih nada.


Kratak osvrt daje i naša stranica Saveza; pa pogledajte:"Brno - Naši predstavnici na međunarodnom prvenstvu Češke nisu se uspjeli umiješati u podjelu 15.000 dolara nagradnoga fonda. Česi su uspjeli malo utoviti nagradni fond što je bio dovoljan mamac velikom broju jakih europskih igrača, ne samo onih s istoka, da ovoga tjedna potegnu u Brno. Najbolji nastup od naših imala je Staša Poznanović u miksu sa Đurkinjakom te u ženskim parovima s francuskom partnericom Vignes. Njih su dvije prošle rusku i švedsku prepreku, ali protiv drugih nositeljica, Dankinja Helsbol i Skelbaek, u meču za polufinale nije išlo - 11:21, 12:21. Kod pojedinki Andrea Žvorc posustala je u meču sa šestom nositeljicom Prus (Ukrajina), a Đurkinjak i Hoelbling zapeli su u 1. kolu muških parova protiv Šveđana Krusea i Nordha. U mješovitim parovima Đurkinjak i Poznanović startali su kao 4. nositelji. Ipak u četvrtfinalu, nakon 45 minuta okršaja s nizozemskom kombinacijom Maas-Tabeling, poraženi su u produžetku trećega gema. A nizozemski par sutra igra u finalu."

Pogledajte kako je prošao naš mix u Češkoj tournamentsoftware.


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo