Početna » Muška ekipa Velike Gorice korak ispred Medvedgrada

Muška ekipa Velike Gorice korak ispred Medvedgrada

Na regionalnom natjecanju hrvatskog kupa za regiju centar koje se održalo u subotu 25.veljače 2012. i na terenima Turbo Limača u Zagrebu, donijelo nam je veliko iznenađenje. Velika Gorica, predvođena povratnikom Vedranom Ciganovićem. na svom je prvom nastupu pobijedila trenutno najjači hrvatski klub BK Medvedgrad 1998 koji jasno nije došao u najjačem sastavu. Ali pobjeda se broji i veseli. Ženska ekipa Medvedgrada u sastavu Ivona Kozak i Lucija Trgovac bila je ispred ekipa Zagreb Maksimira i VG-a.


VG ekipa: Tanja i Elena (gore)
Lucija, Duvi i Zvone (sredina)
Mićo, Divix, Mirza, Buha, Vex i Igor Uroić "Zumba" (dolje)



Iako su ovo treći sastavi našeg najjačeg kluba, ne treba podcijeniti važnost pobjede muške ekipe velikogoričkog kluba, koji je, eto u svom prvom ekipnom nastupu osvanula na vrhu. Najveća navijačka skupina bila je opravo iz VG-a, imali su najviše ekipa, a zajednička energija svih članova kluba rijetko se viđa. Oni koji su igrali, oni koji nisu mogli ili smjeli igrati, svi su ostali do "fajrunta".

Ono što se danas dešava u Velikoj Gorici, neovisno o ovom rezultatu, mjerilo je kako klubovi trebaju krenuti i razvijati se. Jasno da Gorici odgovara blizina grada Zagreba. Trenerski kadar koji radi u VG-u osim Tanje Ivanković uglavnom je iz Zagreba. Vedran Ciganović, Silvio Jurčić, te po novome i Andrea Žvorc, širina su koja će donijeti rezultate. Domaći kadar u koji vjerujemo i koji su prošli različite trenerske škole mogu samo donijeti širinu i napredak svih u klubu.

Na zadnjem razgovoru sa Mao Hongom i suradnjom u Amsterdam stvari vam postaju jasnije. Od sada će se dolaskom Andreje osjetiti i kineski utjecaj u klubu. Dokazat ćemo da naši najbolji igrači imaju najbolju moguću podršku kluba. Sa novim tajnikom Ivanom Darkom Vidakovićem, uz pomoć stalnih rekreativaca koji su uvijek tu kao bezrezervna podrška, sa roditeljima koji su dio ekipe kluba, te sa entuzijazmom koji ta ekipa posjeduje, vjerujemo da ćemo biti uz bok najboljima. Suradnja, međusobno uvažavanje, solidarnost, bodrenje i zajednička sreća ono je što čini ovaj klub tako posebnim. I da nismo najbolji, znamo da smo na pravom putu.

Navijanje u zadnjem meču protiv Medvedgrada dugo nismo imali u Zagrebu, ili ga uopće nismo imali, ali bilo je ugodno znati da si te dio cijelog tog projekta. U skoroj budućnost biti će i još iznenađenja koje obično dolazi kao produkt cijelog tog pozitivnog okruženja.

Redoslijed ekipa:

MUŠKI

  1. Velika Gorica 1 (Buchberger, Duvnjak i Ciganović)
  2. Medvdgrad (Majstorović, Obadić)
  3. Zagreb Maksimir (Jurčić, Pfeiffer)
  4. Velika Gorica 2 (Miščević, Vidaković, Uroić i Kolar)

ŽENE

  1. Medvedgrad (Kozak, Trgovac)
  2. Zagreb Maksimir (Šlaković, Krtić i Brkić)
  3. Velika Gorica (Ivanković, Buchberger i Miščević)

Pogledajte galeriju slika BK "VG"


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo