Početna » SRETNA NOVA 2011

SRETNA NOVA 2011


Zahvala na lijepoj 2010 godini ide svim badmintonskim entuzijastima: prvo bih naveo Ivu Majstorović koja je svojim člankom podržala badminton caffe projekt; Aljoši Rovanu iz Brežica koji je unio vrlo zanimljive tekstove u B. Caffe; Mateji Čiči koja je donijela puno toga dobroga klubu; Hrvoju Kazesoviću koji je ostao do samog kraja vjeran svome klubu; pa Matku Milunoviću koji je čitajući našu stranicu ugostio Zagrebačku ekipu na zadnjem turniru u Makarskoj i koji je nešto slično pokrenuo u Makarskoj; Mići Slobodanu Miščeviću koji je napravio revoluciju u Velikoj Gorici i misli to prenjeti na cijelu Hrvatsku; Dorianu Cvijanoviću koji će vjerujemo VG-u donijeti pregršt medalja i cijeloj njegovoj obitelji; svim "Buchama" na pozitivnoj energiji; Ani Rončević koja je ispravljala dosta mojih tekstova i pomogla da sve funkcionira savršeno; Alenu Karlu koji je sponzorski sa Terra Labom uskakao kod gotovo svakog financijskog problema; ekipi badminton srijede koja ima svoj kutak na stranici; Izvršnom Odboru kluba; miniton grupi u kojoj su stalno od pomoći roditelji Hrvoje Dominić, Dijana Pezo, Toni Brkić, Dalibor i Martina Barišić, Umeki...; Doroteji Brkić koja je za svoje prvo mjesto na turniru ZBL-a i za konstantan te maksimalan rad zaslužila i ove subote dobila na poklon dva reketa Babolata (Nitro koji je po nama najbolji reket Babolata u zadnjih nekoliko godina - nije reklama) i koja je dobar duh kluba; te ostaloj djeci sa minitona koja su svaki na svoj način posebni Lukas, Iva, Lovro, Jan, Renea, Filip, Kiki, Nina, Vita, Leda, Luna, Paola, Ivan, Josip, Matija, Ivana, Nina, Mia, Magdalena; ekipi na Concordiji Pfeifferima, Josipi, Emi, Eriki, Ani Teskeri, Ani Luketić i Marijani Brtičević; Sadaićima koji su bili gotovo na svim našim turnirima. Hvala Đuri, Staši i Hoelblingu na dobrim rezultatima ove godine...

Hvala HBS-u & ZBS-u & Ratku Cvetniću koji ažurira obje stranice i koji kod svakog događanja stavlja poveznicu na našu stranicu! Badminton klubu "VG" koji nam je odlična podrška. Klubu koji je izašao sa svojim lijepim kalendarom za 2011, a prikazuje tri događanja koja klub organizira: Badminton u kravati, Plišani medvjedić & Turnir roditelja i djece. Vidimo se na kravati 08.01.2010; na turniru kojim slavimo i Božić i Novu godinu default.aspx?id=472.


Hvala svim rekreativcima koji su odlična podrška klubu: Aleksandri Gostimir, Krešimiru Jaguštu, Ozrenu Debiću, Luki Bajeru, Alenu Karlu, Damiru Škrjanecu, Zlatku Kraljeviću, Željanu Horvatu, Nevenu Kvesiću, Dunji Gorup, Juri i Daki, Dijani Pezo i ... nemojte se ljutiti ako smo nekoga izostavili.

Svi smo dio tima i dio badminton Svijeta. Volite sport i budite u duhu fair playa!

Neka Vam je SRETNA NOVA 2011!


Sydney, Australia 01.01.2011 00:00:00 - 14:00:00 po našem vremenu.
 
Kako je Shanghai svjetski grad iz kojeg dolazi NAŠ Kinez Mao Hong & kako je tamo već (17h 00 po našem vremenu) nastupila nova godina, vjerujemo da i tamo slave kao i sav Svijet, pa tako i mi Čestitamo Mau. Iako je Kineska Nova Godina 3.veljače 2011 & Kinezi ulaze u godinu zeca i po tome smo podosta uranili, ali svejedno ipak sve Čestitke Mao Hongu za doprinos hrvatskom badmintonu.
Imamo sliku (dolje) iz Hong Konga (AP).
 
 

New York u svom uobičajenom stilu (AP)
 
Sretno svima!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo