Početna » Pozivamo Vas na subotnji CRO FIT FEST 14 u parku Maksimir (07.06. od 09 do 21h)

Pozivamo Vas na subotnji CRO FIT FEST 14 u parku Maksimir (07.06. od 09 do 21h)


 
6.6.2014 16:05:00 - U sklopu sutrašnjeg festivala biti će i badminton. Pozivamo Vas na jedno otvoreno badmintonsko druženje u parku Maksimir (kod Bine). Isto tako, lijepo bi bilo pogledati što nam je sve organizator pripremio. CRO FIT FEST / Hrvatski fitness festival je projekt koji promovira fitness, zdrav način života i povezuje natjecanja rekreativaca i sportaša. CRO FIT FEST je prvi i jedini projekt takve vrste u Hrvatskoj s kojim smo postavili visoke standarde u organizaciji ovakvih sportsko-rekreacijskih događanja na ovim prostorima. Prvi put je uspješno održan 11.06. – 13.06.2010.g. u Zagrebu na Jarunu / video: https://www.youtube.com/watch?v=rX72JVOo6d8.

 
Facebook link
http://www.facebook.com/CroFitFest
.


Galerija slika sa prvog
CRO FIT FEST-a.

 
Tijekom ta tri dana trajanja prikazali smo tridesetak programa, prezentacija i natjecanja (Hrvatski inline rolerski kup; turniri malog nogometa, odbojke na pijesku i košarke; grupnog vježbanja aerobika i prezentacije borilačkih sportova; turnira tenisa i badmintona na pijesku; capoiere, paintball-a, padobranstva, SUP-a / stojeće veslanje na dasci za windsurf i drugo) od kojih su mnoga bila medjudržavna sa gostima iz susjednih zemalja.

Također, prvi smo organizirali bodybuilding i fitness natjecanje na otvorenom u Zagrebu kao i prvo natjecanje beach rugby-a u Hrvatskoj. Ova kao i sva ostala natjecanja imala su službeni karakter (prema pravilima saveza odnosno federacija kojima pripadaju).

To sve ne bi bilo moguće bez Vas, naših dragih: posjetitelja, partnera, sponzora, natjecatelja, rekreativaca, fitness entuzijasta i svih zaljubljenika u aktivan i zdrav život!

U 2014.g. nastavljamo sa istim ambicijama i željom da postanemo još bolji i da svim sportašima i rekreativcima ponovno pružimo priliku da pokažu najbolje od sebe, a sve Vas posjetitelje pozivamo da dođete vježbati, natjecati se, zabaviti i naučiti nešto novo o zdravom životu.

Ponovno ćemo dati sve od sebe da opravdamo povjerenje koje ste nam poklonili prvi put!

CRO FIT FEST 14 će i ove godine predstaviti brojna rekreacijska i sportska natjecanja od kojih će neka imati i međunarodni karakter (od fitnessa, bodybuildinga, crossfita, powerliftinga, strongmana, borilačkih sportova, mačevanja, badmintona, ultimate frizbija, street workout-a i dr.) pa do grupnog vježbanja, edukacije (predavanja o zdravoj prehrani i sportskom treningu) i rekreacije za posjetitelje.

Ulaz na festival, predavanja, grupno vježbanje kao i sva rekreacija je basplatna!

Hvala vam sto ste nas podržali na prvom CRO FIT FEST-u te vas pozivamo da nam se ponovno pridružite 07.06.2014.g. u centru Zagreba, na najatraktivnijoj lokaciji u Maksimiru (glavna bina, kod 'Vidikovca') od 9.00 – 21.00 h!

FITNESS, EDUKACIJA, REKREACIJA
ZA SVE!!!



Vaš CRO FIT FEST team!


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo