Početna » Zagreb Maksimir može biti ponosan na svoje mlade snage

Zagreb Maksimir može biti ponosan na svoje mlade snage

TEM Junior i TEM Youth 2015.
BK Zagreb Maksimir
Josip Meglić, Inga Sadaić, Doroteja Brkić i Ivan Gotesman

 
25.4.2017 18:43:00 - Kada Inga Sadaić osvoji prvo mjesto na hrvatskom kupu za seniore, a naš mješoviti par Inga i Josip Meglić bude treći, pa u nedjelju na Srebrnoj žogici u Lendavi Ivan Gotesman uz odličnu igru osvoji dvije bronce do 15 godina, a Dunja Štrbenac (U15) i Ana Pranić (U11) plasiraju se u pojedinačno 1/4 finale, onda u ponedjeljak Tihana Doko i Inga Sadaić osvoje državno školsko prvenstvo u Poreču među srednjim školama, a Patrik Sadaić bude drugi na studenskom prvenstvu grada Zagreba... sve skupa morate biti sretni s klubom koji ima potrebnu kvalitativnu širinu i gotovo stalni rast. Inga i Josip razmazili su nas odličnim rezultatima s kojima su uostalom i ušli u program "I" HOO-a, te u program skrbi za perspektivne sportaše SSGZ-a... To su sve odlični preduvjeti za dugoročni razvoj kluba i lijepo je da ima cijelu jednu generaciju djece koja će ih pratiti, a zadnja natjecanja to vrlo dobro pokazuju; Ivan Gotesman i Sunčica Sertić koji će idući vikend biti u Meranu, a najmlađe Ana Pranić i Kora Špehar predvode odličnu skupinu mladih badmintonaša i svakim novim treningom pokazuju zavidan napredak... Pridodali smo i izvještaj sa jakog europskog natjecanja - Victor JOT U17 koje se održavalo u belgijskom Edegemu gdje nas je posjetila naša Nina Zimmermann. Hvala svima!


 

DRŽAVNO PRVENSTVO SREDNJA ŠKOLA



1. MJESTO
Gimnazija Tituša Brezovačkog
http://skolski-sport.hr/wp-content/uploads/2017/04/15200.pdf

2. MJESTO
Gimnazija Velika Gorica
http://skolski-sport.hr/wp-content/uploads/2017/04/15062.pdf





Inga Sadaić zlatna na HK-u za seniore u Čakovcu (22.04.2017.)


2. kolo Hrvatskog Kupa - seniori
 

 
Zlatni Hrvatski Kup 25.3.2017. u Novskoj;
do 11 godina Ana Pranić i Kora Špehar, do 19 godina Inga i Josip

 

Imali smo odličan nastup na regionalnom kupu u Zagrebu 01.04.2017.
Dunja Štrbenac i Iva Pranić
Ema, Karla i Petra Podvalej & Kora Špehar

Victor JOT U17 Tournament - Edegem
Josip Meglić, Luka Ban (Medvedgrad), Nina Zimmermann i Inga Sadaić


Sa stranica HBS-a:

Naši juniori na uskrsnom turniru u Belgiji


Edegem - Naši mlađi juniori Inga Sadaić, Luka Ban i Josip Meglić nastupili su na Victor JOT-u u Belgiji, turniru Evropskoga kupa za mlađe juniore.

Izvješćuje Silvio Jurčić.
 
Naša mala ekspedicija bila je na uskrsnjim praznicima (14. - 17. travnja) u Belgiji na jakom Victor JOT U17 natjecanju koje je organizirao OLVE Badminton Club. Stvarno pohvale organizatoru za odlično organizirano natjecanje što meni kao organizatoru Zagreb U17 Opena sigurno može pomoći da i mi budemo na toj razini. Iako smo imali nositeljske pozicije to nam nije donijelo i slabije protivnike, sve reprezentacije su došle u jakim sastavima. To se vidi po rezultatima. Naši su igrali odlično, ali sve pobjede i porazi bili su na granici. Iako je samo Inga sa Marijom Sudimac imala 1/4 finale i 1/8 finala naš mix, mi nismo nezadovoljni; znamo naše mogućnost, tako da vjerujemo da će ova generacija u budućnosti donositi rezultat. Oni rastu; psihološki i igrački, tako da ovo smatramo prolaznom stanicom u njihovu razvoju. Pripremamo se za Europsko Prvenstvo koje je u studenom u Pragu i do onda imamo puno vremena i natjecanja da bi popravili nedostatke u samoj igri.
 
Rezultati naših dostupni su na turnirskom semaforu.



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo