Početna » Djeca kluba dala povjerenje Medi Štedi

Djeca kluba dala povjerenje Medi Štedi

Nismo se javljali gotovo dva tjedna. Razlog je početak nove Sezone koji je po broju treninga i aktivnosti vrlo intenzivna. Pripreme su bile odlične; sa dva tjedna priprema u Zagrebu i jednim tjednom u Brežicama koje smo završili odlaskom na Sljeme. Nastavili smo dosta intenzivno, a rezultati rada uvijek se na kraju vide. Treninzi su nam puni; nova grupa na Borčecu stoji odlično, Maksimir je pun, Velesajam također, a Concordia sa klupskom subotom (kao i petak u Maksimiru) ima ono nešto zbog čega svi mi nastavljamo dalje i treniramo... Novo formirana prva grupa gotovo ima dvostruko jači program treninga.

Štednjom djece u Erste Banci kroz Medu Štedu akcija je kluba i Erste Banke kojom želimo educirati našu djecu, ukazati im na važnost štednje u današnjem društvu te njihovom budućem životu i razvoju. Na taj način olakšavamo djeci prve korake u samostalnom djelovanju što smatramo vrlo bitnim i u razvoju vrhunskog sportaša. Nama će štednja biti određeni ključ kojim ćemo otvarati vrata međunarodnih turnira koji su u našem slučaju na kraju Sezone, npr. za Merano i Friedrichshafen. Skupljajući medeke moći ćemo vlastitim sredstvima krenuti u buduća osvajanja. Zahvaljujemo roditeljima i djeci koja su došla u Medin Brlog ove subote i time pokazali koliko svjesno ulaze u buduće akcije. Klub će im maksimalno financijski pomoći, a djeca će si ovom štednjom omogućiti, jasno i uz pomoć roditelja, odlaske na vrlo važne turnire. Želimo vlastitim snagama postići što veći broj ciljeva.


Medo Štedo Erste Banke na našem plakatu

Najavljujemo već tradicionalni turnir Plišani Medo Štedo povodom Svjetskog dana djeteta (20.11.), u Velikoj Gorici, u studenom mjesecu 24/25.11.2012. Zatim turnire u veljači; II. kruga Hrvatskog Kupa za poletarce, te III. kruga za mlađe kadete, kadete i mlađe juniore koji će se zajedno održati u Zagrebu i u organizaciji BK "Zagreb Maksimir", a pod pokroviteljstvom Mede Štede. Isto tako sredinom listopada imati ćemo prvi turnir rektreativne Treće lige, te tokom listopada najavljujemo izlazak četvrtog broja Badminton News-a.

Pozdrav svima i radujemo se novim akcijama kluba!

Silvio Jurčić


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo