Početna » Novu godinu otvaramo sa novim badmintonskim centrom u Sutinskim Vrelima

Novu godinu otvaramo sa novim badmintonskim centrom u Sutinskim Vrelima

Pozivamo svu djecu i roditelje, badmintonske entuzijaste i rekreaciju Zagreba, pogotovo iz zapadnog dijela Zagreba da nam se pridruže u nastojanju da napravimo korak dalje za naš sport. Naš klub nosi ime grada Zagreba, ali i prekrasnog Maksimira što smo već spominjali ranije. Zagreb Maksimir širi svoju bazu na Podsused i Sutinska Vrela. Klub smo koji želi spojiti sve dijelove grada. Nekada je naš centar bio MIOC u istočnom dijelu grada, od sada i na Zapadu i u dijelu grada koji jako podsjeća na Ljubljanu. Evo nekako na ovaj način spajamo istok i zapad grada. Vjerujemo da će to biti i centar u kojem ćemo razvijati i novi Badmintonski Klub "Zaprešić". Prvi trening biti će u petak 11. siječnja 2013. Škola badmintona, tečajevi, tematski treninzi, iznajmljivanje, sparinzi, mini turniri, veliki turniri... Hrvatski Kup imati ćemo također u Vrelima 9/10.veljače, a Zagreb Youth International biti će u rujnu ove godine. U Europu ulazimo sa novim velikim centrom. Javite nam se, rezervacije počinju, a točne termine dobiti ćete uskoro. Vidimo se!


Slika sa zadnjeg turnira roditelja i djece u Sutinskim Vrelima

Početi ćemo sa 4 fiksna terena što će kod uhodavanja biti sasvim dovoljno, ali po programu već sada vidimo da će nam nedostajati još terena, te ćemo već u ožujku krenuti sa 8 fiksnih. Na velikim turnirima koristiti ćemo ih 12. Ono što je važno za spomenuti je da se radi stvarno o idealnim badmintonskim uvjetima; odličan parket na kojem se uopće ne kliže, sa visinom od 30 metara, sa odličnom rasvjetom, sa velikim tribinama... vjerujemo da ćemo sa Vama zajedno stvoriti novi veliki badmintonski centar.

Rekreciju smatramo važnim dijelom u razvoju našega sporta, ona je podrška našim mladim snagama u njihovu razvoju. Rekreacijom se bavi njihovi roditelji i prijatelji. Djeca su u većini slučajeva ušla u badminton jer su im roditelji igrali, ali isto tako roditelji počinju kao rekreativci kako im se djeca bave badmintonom. Imamo također i rekreaciju djece što smatramo posebno važnim. Ujedno pozivamo i sportaše iz drugih sportova da nam se pridruže kako bi upoznali čari našeg brzog i eksplozivnog sporta.

Želimo Vam približiti naš sport tečajevima za odrasle, školom badmintona za djecu, sparing i tematskim treninzima, mini turnirima, radom sa djecom od 4 do 7 godina u sklopu minitona, organizacijama velikih turnira...

Najavljujemo također i Hrvatski Kup za mlađe dobne skupine koji će se održati u Sutinskim Vrelima 9. i 10.veljače u organizaciji našega kluba, a isto tako imati ćemo i otvaranje dvorane sa Medom Štedo Erste Banke sa našim jako dobrim partnerom. Vidimo se u petak 11.siječnja 2013. Točni termini biti će objavljeni uskoro, uz napomenu da ćemo imati tri večernja termina, jedan jutarnji utorkom, te jedan subotnji termin najvjerojatnije od 11 do 13 sati. Veliki pozdrav!
 

Kontakt:

098/479-401
Silvio Jurčić

095/39-42-904
Hrvoje Dominić
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo