Početna » Galerija slika, mali komentar i izvještaj organizatora sa turnira “ČAKOVEC CROATIA OSIGURANJE YOUTH INTERNATIONAL 2011”

Galerija slika, mali komentar i izvještaj organizatora sa turnira “ČAKOVEC CROATIA OSIGURANJE YOUTH INTERNATIONAL 2011”

Bilo je tu puno pozitivnih stvari koje su osjetili sami sudionici ovog zgodnog natjecanja. Za nas vrlo opuštena atmosfera i druženje djece koje nam daje snagu da zajednički idemo dalje. Pozitivno ozračje i sportski duh, sustav natjecanja koji omogućuje puno mečeva i prilika, što je sve dalo pozitivan pečat turniru. Za VG veseli, osim pobjede i odlična igra Doriana Cvijanovića, a za Doroteju Brkić ovo je odličan početak ozbiljnog rada. Njene su mogućnosti velike i na nama je da joj omogućimo maksimalan razvoj. Inga Sadaić trenutno je nedodirljiva, jer je njen način igre takav da imate osjećaj kao da se radi o junirskoj igračici. Treba dodati i limačicu koju krasi borbenost i pozitivan stav, uvijek nasmijana i u drugu ruku ozbiljna kad treba. Veseli se svakom poenu i u trenu kada je u velikom minusu (na slici ispod sa čvrsto uzdignutom šakom); to je Tamara Cvitkušić iz Medvedgrada. Iako je bila četvrta nije bila nezadovoljna, dala je sve od sebe. Četvrti je bio i Filip Bačić iz Purgera koji je ispustio dušu (vidi se na jednoj od slika u galeriji ispod) sa Dorianom došavši mu do 14 & kasnije izgubio 23:21 u meču za 3. mjesto. Još samo jedan podatak: Ela Trstenjak iz Čakovca u velikoj je borbi dobila državnu prvakinju Paulu Barković. Ostalo će nam iznijeti Tomislav Grubić ...






 

Kako je bilo u Čakovcu od tajnika kluba BK "Međimurje" Tomislava Grubića:

ODRŽAN 3. MEĐUNARODNI BADMINTONSKI TURNIR “ČAKOVEC CROATIA OSIGURANJE YOUTH INTERNATIONAL  2011” ZA LIMAČE, MLAĐE KADETE I KADETE

POBJEDNICI KOD LIMAČA SU DORIAN CVIJANOVIĆ (HR-VG) I INGA SADAIĆ (HR-MZ), KOD MLAĐIH KADETA FILIP BEL (HR-MČ) I ELA TRSTENJAK (HR-MČ) TE KOD KADETA LUKA MILETIĆ (SLO-ML) I TEA GROFELNIK (HR-HBKM)


 
U  nedjelju 29.5.2011. u dvorani II. OŠ  Čakovec u uspješnoj organizaciji BK ”Međimurje” Čakovec pod generalnim pokroviteljstvom Grada Čakovca i generalnog sponzora Kluba Croatia osiguranja Čakovec održan je 3. Međunarodni badmintonski turnir “ČAKOVEC CROATIA OSIGURANJE YOUTH INTERNATIONAL 2011” za limače u-11, mlađe kadete u-13 i kadete u-15 pojedinačno.

Na turniru je sudjelovalo 45 mladih igrača i igračica iz Hrvatske (MČ, MZ, HBKM, ZM i VG) i Slovenije (Mladost, Lendava), a među njima ekipa limača, mlađih kadeta i kadeta pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i pomoćnog trenera Nikole Šoštarića. Direktor i voditelj turnira bio je Tomislav Grubić te pomoćnici: Jelena Baksa i Filip Mikolaj. Turnir je svečano otvorio dogradolnačelnik Grada Čakovca gospodin Veselin Biševac.

U konkurenciji  limača u-11 nastupilo je 11 igrača, a pobjednik turnira postao je Dorian Cvijanović (HR-V.Gorica) pobjedivši u finalu Patrika Burnića (HR-HBKM) sa 2:0 (21:7, 21:6). Treće mjesto osvojio je naš Luka Grubić (HR-MČ) pobjedivši Filipa Bačića (HR-PZ) sa 23:21. Poredak naših: 5. Nikša Habuš i 8.Borna Vadlja  (oba HR-MČ).

U konkurenciji limačica u-11 pobjednica je postala je Inga Sadaić (HR-MZ) pobjedivši u finalu Doroteju Brkić (HR-ZM) sa 21:6. Treće mjesto osvojila je Tihana Doko  (HR-MZ ) pobjedivši Tamaru Cvitkušić ( HR-MZ ) sa 21:13. Poredak naših: 5. Stela Wrana (HR-MČ).

U konkurenciji mlađih kadeta u-13 nastupilo je 10 igrača, a pobjednik turnira postao jenaš Filip Bel (HR-MČ) pobjedivši u finalu Dinu Belasa (HR-HBKM) sa 2:0 (21:17, 21:18). Treće mjesto osvojio je Bruno Grofelnik (HR –HBKM) pobjedivši našeg Linu Zadravca (HR-MČ) sa 23:21. Poredak ostalih naših: 8. Fran Blažeka  (HR-MČ).

U konkurenciji mlađih kadetkinja u-13 nastupilo je 10 igračica, a  pobjednica turnira postala je naša Ela Trstenjak koja je obranila prošlogodišnji naslov pobjedivši nu finalu državnu prvakinju Paulu Barković (HR-HBKM) sa 2:0. Treće mjesto osvojila je Lucija Trgovac (HR-MZ) pobjedivši u finalu Petru Rukavinu (HR-MZ) sa 21:16. Poredak naših igračica: 8.Kristina Lesjak, 9.Ines Janković i 10. Ana Toplek ( obje HR-MČ ).


U konkurenciji kadete u-15 prvu pobjedu ostvario je Luka Miletić (SLO-Mladost, Lendava) sa omjerom 5-0, drugo mjesto osvojio je Patrik Sadaić (HR–MZ) sa omjerom 3-2 i treće mjesto osvojio je Dominik Bezić (HBKM) sa  3-2. Poredak naših : 5. Luka Lesjak i 6. Fran Krsto Marciuš (oba HR-MČ).

U konkurenciji kadetkinja u-15 prvu pobjedu ostvarila je Tea Grofelnik (HR-HBKM) sa omjerom 2:0, drugo mjesto osvojila je naša Mirna Baksa (HR-MČ) sa 1-1 i treće mjesto naša Paula Horvat sa 0-2 (HR-MČ).

Prvo tri plasiranim u svim konkurencijama podjeljene su medalje i pokloni te slatkiši, a 4.-6. mjesta diplome, pokloni te slatkiši. Medalje i diplome uručili su predsjednik kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić.
Sljedeće godine nastaviti ćemo tradiciju održavanja  4. Međunarodnog  turnira “ČCOYI 2012” povodom dana Grada Čakovca.
Klub zahvaljuje svojim sponzorima  na pomoći u uspješnoj organizaciji 3. Međunarodnog turnira “ČCOYI 2011” turnira : generalni sponzor: Croatia osiguranje Čakovec; zlatni sponzori: TEAM Čakovec, Velepromet Pušćine, METTS Čakovec te OZ Varga Čakovec; srebrni sponzori: Drvni centar Filo Čakovec, Vodoinstalater Balog Strahoninec, Žvorc graditeljstvo Čakovec, NiPlast Čakovec, MCS Strahoninec i Konplast Pušćine; brončani sponzori: Sitotisak Pomor Čakovec, Sandi Čakovec, Vizija Čakovec, Neno Graphics Čakovec, Kavana “Bijela ruža” Štefanec, Pekarna Suncokret Čakovec, te generalni pokrovitelj: Grad Čakovec i pokrovitelj: ZŠUIZMŽ.

U Čakovcu, 29.5.2011.                                          


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo