Početna » Pogledajte uživo finala svjetskog prvenstva u Copenhagenu - Carolina Marin nova je svjetska prvakinja

Pogledajte uživo finala svjetskog prvenstva u Copenhagenu - Carolina Marin nova je svjetska prvakinja



 
31.8.2014 12:41:00 - Badmintonski svijet okrenut je centralnom događaju godine - Li Ning BWF World Championships 2014 - svjetskom prvenstvu koje se održava u danskom Copenhagenu. Počela su finala. Prvo su na rasporedu finala parova, zatim pojedinačna finala i na kraju mješoviti parovi. Svakako pogledajte europsku prvakinju Španjolku Carolinu Marin koja ima jedinstvenu priliku osvojiti titulu svjetske prvakinja.  Imamo svekinesko finale u ženskim i mješovitim parovima, te korejsko finale u muškim parovima. UŽIVO smo na Badminton World TV - mješoviti parovi. Izvještavano Vas, isto tako uživo. Već imamo svjetske prvake: u ženskim parovima kineskinje Qing Tian i Yunlei Zhao, te u muškim parovima Koreance Sung Hyun Ko/Beak Choei Shin. Carolina Marin je uspjela, Xuerui Li (CHN) nije izdržala i Španjolska je dobila svjetsku prvakinju, fenomenalno. Chen Long (CHN) novi je svjetski prvak, LCW ponovno nije osvojio finale svjetskog prvenstva. U mješovitim parovima po drugi puta svjetski su prvaci Zhang i Zhao. Dvostruki olimpijski pobjednici potvrdili su dominaciju. Danas je sa dvostrukim zlatom u ženskim i mješovitim parovima Yunlei Zhao prvo ime prvenstva.


 

ŽENSKI PAROVI



Qing Tian/Yunlei Zhao (CHN) - Yang Yu/Xiaoli Wang

21:19 21:15

You Tube - badmintonworldTV- prvi meč

 

MUŠKI PAROVI



Sung Hyun Ko/Beak Choei Shin (KOR) - Yong Dae Lee/Jeon Seong Yoo (KOR)

22:20 21:23 21:18

BadmintonworldTV - drugi meč


 

ŽENE POJEDINAČNO



Xuerui Li (CHN) - Carolina Marin (ESP)

21:17 17:21(11:7) 18:21(11:8)

Poslije 15 godina Europa je dobila svjetsku prvakinju. Španjolka Carolina Marin europska i svjetska prvakinja. Svakako velika stvar za svjetski badminton.


Badminton World TV - treći meč


 

MUŠKI POJEDINAČNO



Chong Wei Lee (MAL) - Long Chen (CHN)

19:21; 19:21(9:11)
 
Zanimljivo ovo je 85 finale Lee Cong Wei-a. Nažalost nikada nije bio svjetski i olimpijski pobjednik. Chen Long je odličan, jako agresivan i kako sada izgleda budući je svjetski prvak (3:9). 8:10 LCW svje je bliže, igra bez greške. Pustio je kočnicu. Pravi meč, sada su obojica čvrsta i agresivna. LCW ima savršenu obranu, ali napad uvijek pobjeđuje, al opet bez dobre obrane nema ni dobrog napada. Chen Long je za sada agresivniji. Čvrst na nogama, čvrst u glavi. 20:18. Chen Long je iskoristio drugu meč loptu i dobio je sa 21:19. Savršen net drop i Chen Long je svjetski prvak.

Badminton World TV - četvrti meč


 

MJEŠOVITI PAROVI


Nan Zhang/Yunlei Zhao (CHN) - Chen Xu/Jin Ma (CHN)

21:12 21:23 21:13

Badminton World TV - peti meč


 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo