Početna » PREDBOŽIĆNI TURNIR "KIDS & PARENTS" BIO JE SVIMA NA DAR

PREDBOŽIĆNI TURNIR "KIDS & PARENTS" BIO JE SVIMA NA DAR

 

"VENI, VIDI, VICI" kažu Goričani zbog osvojena prva četiri mjesta, ali Zagreb je sretan zbog velikog broja djece i roditelja. Dvadeset i šest parova naspram osam parova na zadnjem turniru. Puna dvorana na svakom treningu i sad ovo. U zadnje vrijeme ne skrivamo osmijeh. Što reći nego prekrasno iskustvo i još jednom veliko HVALA te želimo Vam da provedete ugodne Božićne praznike! Napravili smo mali mozaik slika, pa pogledajte!



 

2                             1                            3


Sretni smo!

Zbog pune dvorane, zbog 26 parova, zbog atmosfere i dobrog duha turnira. Zagreb je bio domaćinski raspoložen prvenstveno prema Goričanima koji su nam samo rekli: "VENI VIDI VICI". Cezarove riječi izrekao je Josip Buchberger zadovoljan trećim mjestom koje je zaslužio u paru sa malim Vitom. Obitelj samoproglašenog VG predsjednika Slobodana Miće Miščevića (Elena i Emanuel kao podrška) bila je nakon silnih drugih mjesta napokon prva. Želja za prvom pobjedom vjerujemo da je presudila. Drugi su bili Cvijanovići (Dorian i Damir). Dorian i pod temperaturom nije htjeo propustiti našu svećanost. Vjerujemo da su nezadovoljni bili samo četvrti - Kastrapeli "family", ali njih smo ipak jako dobro nagradili.

Sretni smo!

Zbog djece koja su na kraju turnira pitala:"Kada je sljedeći ovakav turnir?". Vrijeme je darivanja i kako smo svi bili kao djeda mrazovi, odnosno imali smo svi dar za svakoga i od svakoga razlog je zašto je ovakav turnir toliko privlačan. Djeci je bilo najzanimljivije što se krije u zapakiranim poklonima. Najveći dar iz pristojnosti nitko nije htio uzeti pa smo ga dodijelili najmlađem. Diplome smo dijelili svakome, a njihova je vrijednost utoliko veća i značajnija kako su bile ručno rađene.

Vaš dolazak i Vaš osmjeh nama je novi podstrek. Biti će idući put nadamo se i bolje što je možda nemoguće, ali biti će svakako sa shemom 32 i u Excelu. Imali smo i nama dobro znane goste; Tatu Jurčića, VGBL mastera Divix-a "oli" Darka Ivana Vidakovića; bake, dede, tete, seke i brace. Još jednom Hvala Vam svima jer ovo je stvarno bila milina! Biti će ovakvih poziva više (slika dolje), a već smo dobili prijedlog za organiziranje turnira MAMA & TATA. Evo dajemo samo obećanje da ćemo se potruditi da i to saživi. Svakako dobar prijedlog.


KAKAV JE BIO TIJEK NATJECANJA:

Počelo je u ndjelju u 10h 20 minuta. 26 parova svakako je za pohvalu. Ne znamo da li je razlog ovakvog odziva prekrasan plakat ili Badminton News koji je gotovo na cijeloj stranici pozivao na turnir. Igrao se dvostruki kup sistem sa repasažom koji dozvoljava i jedan poraz za najbolje. Sistem je napravljen tako da se igra puno mečeva čime su na kraju ipak svi zadovoljni. Zbog velikog broja mečeva igralo se na jedan doboveni gem do 25.
 







Photo: Galjinka Dominić




Bilo je stvarno gusto kako su u finalu Miščevići dobili Cvijanoviće 27:25, a za treće mjesto Buchbergeri Kastrapelije 25:23, nakon vodstva Kastrapelija 21:19. MIŠČEVIĆI (Elena i Slobodan) po prvi puta su osvojili turnir. Nekoliko su puta bili drugi, a evo sada na gostujućem terenu napokon osvajaju prvo mjesto. Prva četiri para su iz Velike Gorice što samo govori da su se tamo roditelji dosta angažirani što daje odlične rezultate. Pfeifferi koji su bili pobjednici na prošlom turniru ali ovaj puta bili su sedmi, a drugi na prošlom kako smo već rekli sada su bili prvi. Rezultat stvarno nije bio bitan jer ovakva nas druženja zadržavaju u sportu. Ovo druženje također je dio projekta miniton koji smo pokrenuli u našem klubu.

ONO ŠTO JE NA KRAJU NAJBITNIJE DA SU SVI IZAŠLI SA DAROVIMA I SA DIPLOMAMA. Svako dijete je biralo poklon. Krenuli smo od zadnjeg mjesta tako da su "slabiji" parovi imali pravo birati bolje poklone. Još bih samo zahvalio Galjinki Dominić i Martini Barišić koje su pružale pomoć u organizaciji na samom turniru i Ani Rončević u samoj pripremi turnira.

 


TO JE TO!



REDOSLJED OBITELJI:
 

  1. MIŠČEVIĆ
  2. CVIJANOVIĆ
  3. BUCHBERGER
  4. KASTRAPELI
  5. ŠABAN
  6. BARKOVIĆ
  7. PFEIFFER - prošlogodišnji pobjednici
  8. PEKAS
  9. DANANIĆ M
  10. CVITKUŠIĆ PETRA
  11. CVITKUŠIĆ SILVANO
  12. CVITKUŠIĆ TAMARA
  13. DOMINIĆ
  14. BRKIĆ
  15. LAZAR
  16. DANANIĆ Ž
  17. MISIR
  18. GOTESMAN
  19. VITEK
  20. BARIŠIĆ
  21. MUŽAK
  22. BELAS
  23. BABIĆ
  24. MIŠE
  25. BELIĆ 2
  26. BELIĆ 1



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo