Početna » Veteranski dvoboj koji traje desetljećima - zatvoreno prvenstvo hrvatske 70+

Veteranski dvoboj koji traje desetljećima - zatvoreno prvenstvo hrvatske 70+

25.1.2017 8:07:00 - PH za veterane 70+ postalo bi vrlo brzo zvanično da regulativa svojim pravilnikom i paušalnim razmišljanjem nije odredila starosne skupine +35, +45, +55. Nemojte to shvatiti preozbiljno, ali dečki se s pravom pitaju zašto nema PH 70+ kada ima svjetskog i europskog prvenstva te dobi. U ovom slučaju dečki žele potaknuti tromo tijelo badmintonske eminencije. Da neće čekati Skupštinu da bi nešto promjenili naši veterani su preuzeli stvar u svoje ruke i poslali su neku vrstu poruke; ima nas, tu smo, borbeni smo i želimo prvenstvo... Sa Jurišom i Dedom i u ozbiljnijem svijetu bilo bi sve nekako lakše i prirodnije. Teret najstaijih hrvatskih badmintonaša nije im teško nositi. Svaki tjedan igraju svoje Prvenstvo koje traje još od stare Yuge 1989. do danas. Promjenila se država, ali stari dvoboj ostaje. U Jugi ne bi bili prvi kako su tada vladali Slovenci, a u Hrvatskoj su sada pravi nepriznati vladari. Pozitivni i optimistični mijenjaju naš crno bijeli svijet u ono što nam mora biti cilj; u zabavu, u sportsko uživanje, u pozitivno nadmetanje. Svaki tjedan imamo novog Prvaka; Guerrino Mihić koji je poslao izvještaj zadnji je prvak, tjedan prije bio je to Dragutin Juriša... Sa 7 banki pokazuju vitalnost koju naši dvadesetgodišnjaci mogu samo sanjati. Čestitam Young Boysima!



Guerrino Mihić
Deda


Dragutin Juriša
Jura


Uvod pred kratki izvještaj:

U prilogu ti šaljemo važnu obavijest sa posljednjeg staračkog takmičenja na ZV paviljon 6. Sudionici takmičenja su bili Krešimir Rogulj (73), Zoran Saje (73), Mihić Guerrino (73) i Dragutin Juriša (74). Pozdrav - deda



Kratki izvještaj Guerrina Mihića

sa
 

DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U BADMINTONU 70+
 

U subotu 14.siječnja 2017. godine održano je Zatvoreno prvenstvo Hrvatske u badmintonu (70+). Nakon bespoštedne borbe Juriša je postao prvak Hrvatske, ali samo do utorka 17.siječnja 2017. godine kada mu je titulu bez milosti preoteo Mihić.



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo