Početna » Nova dvorana u Maksimiru

Nova dvorana u Maksimiru

Kaže zabad - badmintonski centar maksimir (ravnice) - nova dvorana u gradu!:
"Sa zadovoljstvom, koje smo morali skrivati tijekom "pristupnih pregovora", obavještavamo da kapitalni objekt u gradskome vlasništvu, Teniski centar Maksimir, od 1. travnja ove godine postaje namjenska badmintonska dvorana s kapacitetom do 18 badmintonskih terena. Ovaj iznimni događa - koji doista mijenja badmintonsku kartu Zagreba, i praznome prostoru sjeveroistočnog dijela grada donosi dvoranu koja može progutati i najzahtjevnije programe - istodobno je i velika obveza za badmintonsku zajednicu. Naime, na nama - gradskome, ali i nacionalnom savezu, klubovima, organiziranim i "običnim" rekreativcima - sada je zadatak da sa svojim programima koji ulaze u područje javnoga interesa u sportu, popunimo cjelosezonsku satnicu dvorane i time pokažemo da je ova odluka Zagrebačkoga Holdinga bila ispravna.
Ne gubimo vrijeme i stoga požurujemo sve, osobito klubove, da već u ovome dijelu sezone osiguraju svoj prostor i svoje vrijeme u badmintonskoj dvorani Maksimir, kako bismo već u plan za 2012. mogli ući sa definiranim programima i na taj način dodatni dio proračunskoga kolačića ZŠS-a i Grada prebacili na badmintonsku tacnu.
Oosoba za kontakt na Ravnicama je gđa. Zrinka Sović, telefon 291 00 55."

Kaže cba.hr uz naslov - Badminton tenisu preoteo reprezentativni objekt!:
"Zagreb - Teniski centar Maksimir, dvorana sa četiri teniska terena, bila je kapitalni objekt zagrebačkoga tenisa. No omjer ponude i potrežnje čini svoje, pa je ova dvorana, inače gradsko vlasništvo, na veliko veselje badmintonaša u Zagrebu promijenila namjenu te će svoj kapacitet, koji se procjenjuje na oko 18 terena, od travnja u potpunosti staviti na raspolaganje badmintonu. Time se otvara veliki prostor svima zainteresiranima, u rasponu od najboljih do rekreativaca i školaraca, da pokrenu badmintonski pogon nalik onome novozagrebačkom na Velesajmu."

Odlična vijest & vjerujemo da će se brzo proširiti gradom.




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo