Početna » Buhi kravata nije smetala - počela je era Buchberger

Buhi kravata nije smetala - počela je era Buchberger



Odlazak 200 tisuća Hrvata na skijanje utjecao je na broj prijava za turnir "Badminton u kravati", mislimo tu na ekipu Damira Duvnjaka. 16 muških singlova, 4 žene i 7 parova nije za baciti kada se zna da je 50 % velikogoričkih badmintonaša umjesto reketa zgrabilo štapove u ruke i sa skijama ušli u Europu. Mi ostali čekamo referendum 22.01.2012.. Razloga za slavlje imaju Josip Buchberger i Tanja Tea Ivanković...
Ovo je treći turnir "Badmintona u kravati" kojim slavimo treću godinu rada u badmintonskog klubu "VG". Prisjetimo se da smo na prvom turniru slavili 20. godina BK "Zagreb Maksimir", dok smo na drugom slavili kravatu i ulazak u 2011. godinu. Imamo razloga za slavlje, a i jedan od razloga je dolazak seniorske reprezentacije Hrvatske na naš trening u četvrtak (12.01.2012.) od 13 do 15 sati u OŠ "Eugen Kumičić".


Rezultati nedjeljnog turnira badmintona u kravati:


Muški:
  1. Josip Buha Buchberger
  2. Hrvoje Jerkin
  3. Toni Lukačević

Žene:
  1. Trenerica Tanja Tea Ivanković
  2. Lucija Buchberger
  3. Elena Miščević

Parovi:
  1. Tanja Tea Ivanković & Miroslav Kapša
  2. Željko Senfner & Elena Miščević
  3. Lucija i Josip Buchberger

Najbolja kravata: Tanja Tea Ivanković


Najbolja muška kravata: Ivan Darko Vidaković (na slici iznad)




Izgleda da je za izbor "NAJ" kravate glavni kriterij bio dužina imena i prezimena. Zagrepčanima koji su bili na turniru bilo je teško među agresivnim Goričanima pa je četvrto mjesto Ozrena Debića sasvim zadovoljavajuće. On je mač zamijenio reketom i još je u fazi prilagodbe. Ostali se nisu snašli kako su im odvraćali pažnju silni novinari koji su se izmjenjivali pored terena. Stvarno im nije bilo lako. Kako nam je bilo na turniru slika će reći više. Bilo je odlično, zgodno i zabavno.

Pozdrav do sljedećeg druženja. Slijedi nam turnir "treće lige" o kojoj smo nešto rekli u drugom broju mjesečnika "Badminton news". Zainteresirani neka se jave na kontakt broj 098/479-401.

GALERIJA SLIKA



Gorica ima badmintonsku budućnost



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo