Početna » Erste Banka sa Medom Štedom na Plišancu i u naša dva kluba

Erste Banka sa Medom Štedom na Plišancu i u naša dva kluba

Badmintonski klubovi VG i Zagreb Maksimir postali su strateški partneri Erste Banke kroz Medo Štedo dječju štednju. Kako Vam je poznato BK VG i BK Zagreb Maksimir u svom zajedničkom radu organiziraju turnir "Plišani medvjedić", koji bi se trebao održati 13. svibnja 2012., i koji je ovim činom u Medi Štedi našao sponzora. Naši klubovi daju popuste na svoje aktivnosti, a Erste Banka postaje naš veliki promotor i sponzor. Koristi su obostrane i nadamo se dugoj i dobroj suradnji.

Nakon donacija Koncerna Agrokor i IT tvrtke "OptimIT" BK Zagreb Maksimiru, u srijedu 28.03.2012. napravili smo također veliki korak naprijed, ovaj puta za oba naša kluba. Točnije, Erste Banka kroz Medo Štedo dječju štednju postala je strateški partner badmintonskih klubova "Zagreb Maksimir""VG", a štediše Mede Štede biti će nagrađeni popustima na članarinu, na miniton program roditelja i djece, na opremu (Yonex, Intersport)... Prvi korak u suradnji biti će nagrade za Plišanog medvjedića koji je po rasporedu 13.05.2012.


 


Ako želite informaciju više kliknite na banner sa Medom Štedom na desnoj strani naše naslovnice, i na kraju budite i Vi štediša Erste banke...

Akcija je namijenjena prvenstveno djeci i roditeljima. Vidimo tu naš projekt MINITON-a kao centralnu točku suradnje. Pozivamo svu djecu oba kluba, te svu zainteresiranu djecu drugih klubova koji će biti sudionici Plišanog medvjedića, jasno i nove članove da posjete "Medin brlog" u Varšavskoj 3.


 

Ovime najavljujmo i badminton dječji vikend. Zagrebačka Školska Liga na rasporedu je u subotu 12. svibnja 2012., a u nedjelju 13. svibnja u Velikoj Gorici turnir je za djecu Plišani medvjedić i kadetski VG Open;


MALO O BANCI...


"Peti put u posljednjih sedam godina Erste banci dodijeljeno je vrijedno priznanje Hrvatske gospodarske komore za najbolju banku u Hrvatskoj, ovoga puta za ostvarene rezultate poslovanja u 2011. godini. Podsjetimo, Erste banka proglašena je najboljom u 2005., 2006., 2008. i 2010. godini."


Pogledajte što nudi Medo Štedo, a mi u cijeloj toj priči vidimo veliki korak za promociju projekata koji su aktivni i koji tek sljede.

ŠTO JE MEDO ŠTEDO?


Dječja štednja Erste banke
                                                                                           
"Poznato je da se dobre i korisne navike stječu odmalena, a štednja kao prilog kreiranju dječje budućnosti jedna je on njih.
 
Medo Štedo dječja štednja omogućava Vam sigurnu i postupnu štednju za Vašu djecu na način da im prema vlastitim financijskim mogućnostima uplaćujete na isti štedni račun kada i koliko želite s istim odabranim rokom dospijeća. Pored redovne kamate na štednju, ostvarujete i atraktivnu dodatnu premiju na obračunatu kamatu do čak 50%!"


Popusti (sport i rekreacija) za Medo Štedo štediše!

"Kupujte povoljnije!
 
Osim raznih pogodnosti koje Vam donosi Erste dječja štednja, od sada Vam Medo Štedo omogućava pogodnosti i na prodajnim mjestima.
Popis partnera Erste banke kod kojih možete realizirati popuste uz Medo Štedo."


Pozdrav!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo