Početna » Drvodelići osvojili hrvatski kup

Drvodelići osvojili hrvatski kup

5.3.2014 13:14:00 - Zajednički nazivnik cijelog hrvatskog kupa mogao bi se svesti na brata i sestru Drvodelić; Doru i Bornu. Jedini dva meča koja su izgubili bili su u mješovitim parovima; seniorsko 1/2 finale sa kasnijim pobjednicima Međimurcima Elom Trstenjak i Matijom Hranilovićem, te u mlađim juniorima u zadnjem meču turnira protiv svojih seniorskih parskih partnera i klupskih kolega - Ivone Kozak i Dominika Doke. Najbolji pojedinci uz njih bili su; Ivan Gotesman i Leda Dominić među poletarcima, te Luka Ban i Inga Sadaić među mlađim kadetima. Za Zagreb Maksimir drago nam je što Inga Sadaić i Josip Meglić funkcioniraju odlično, što Ivan Gotesman ne zna za poraz među poletarcima čime je osigurao prvo mjesto i ekipno treće mjesto svom klubu, što Nina Miše grabi velikim koracima naprijed, kao i Sunčica Sertić... a ekipa nam je sve veća i veća. Da bi turnir uspio morate imati dvoranu tipa Sutinskih vrela, ali i ljude koji vode takav jedan veliki event. Zato zahvaljujem Ivanu Darku Vidakoviću; te našim roditeljima Davoru Štrbencu, Marku Gotesmanu i Darku Viteku na stvarno velikoj pomoći. Također zahvaljujemo i našim stalnim sponzorima; Meridijanima i Medi Štedi Erste Banke.
 

Zlatni mix
Josip Meglić i Inga Sadaić


Josip Meglić i Luke Ban, trenutno najbolji mlađi kadeti



Vrijeme je fašnika i maškara.
Naša mlada igračica (2005.) Dorotea Koljaja uljepšala je dodjelu medalja


Iznosimo nekoliko vijesti sa službene stranice našeg Saveza:

 

HK - završnica u Sutinskim vrelima


Zagreb - U dvorani Sutinska vrela održani su turniri III. i IV. kruga Hrvatskoga kupa, u organizaciji BK Zagreb Maksimir. Bili su to ujedno i posljednji turniri sezone 2013-14. za ove konkurencije. Kao najuspješnije natjecatelje u oba dana izdvajamo Drvodeliće - Bornu (pojedinačno i parsko seniorsko zlato, pojedinačno zlato u mlađim juniorima) i Doru (pojedinačno i parsko zlato u seniorima i mlađim juniorima) - te Dominika Doku i Ivonu Kozak (parsko zlato u seniorima, zlato u mješovitim parovima mlađih juniora). Da sva seniorska zlata ne otiđu u ruke BK Medvedgrada pobrinuo se mješoviti par Trstenjak/Hranilović iz BK Međimurje. Dvostruko zlatna bila je i Inga Sadaić (MZ) u pojedinačnoj konkurenciji mlađih kadeta i u konkurenciji mješovitih parova s Meglićem (Zagreb Maksimir). Valja istaknuti i Luku Bana (MZ) koji je u tri nastupa u konkurenciji mlađih kadeta ostvario tri pobjede, a slično su učinili i Leda Dominić (HBK Max) i Ivan Gotesman (BK Zagreb Maksimir) koji su u dva nastupa u konkurenciji poletaraca ostvarili dvije pobjede.
 
BK Zagreb Maksimir zahvaljujemo na dobroj organizaciji i fašničkom raspoloženju koje je vladalo dvoranom, a svim igračima koji su tijekom godine nastupili na Hrvatskom kupu čestitamo na prikazanoj igri i dobrim rezultatima.
 
Prvoplasirani natjecatelji po konkurencijama su:
- seniori i mlađi kadeti;
- mlađi juniori i poletarci.
 

Prva seniorka Dora Drvodelić sa našom pčelicom


Odličan Neven Rihtar (VG) nije izdržao do kraja,
na kraju je ipak zlato pripalo Borni Drvodeliću
 


Zlatni seniori;
Ela Trstenjak i Matija Hranilović

Obavijest ravnateljice natjecanja - ažurirane ljestvice


Ravnateljica natjecanja Čiča obavještava da su ljestvice nakon MP Austrije, MJP Nizozemske i Hrvatskog kupa održanog proteklog vikenda - ažurirane. 
U nastavku donosimo imena prvih poznatih pojedinačnih osvajača Hrvatskog kupa koji će biti nagrađeni s poklon bonom iz asortimana Yonexa (više u obavijestima od 26.2.) odnosno novčanom nagradom (seniori) u iznosu od 1000 kuna.
Seniori: Igor Čimbur, Dora Drvodelić (MZ)
Mlađi juniori: Borna i Dora Drvodelić (MZ)
Mlađi kadeti: Luka Ban (MZ), Laura Horvat (MČ)
Poletarci: Ivan Gotesman (ZM), Leda Dominić (HBK Max) 
Čestitamo svim dobitnicima!



Ivan Gotesman jedini je osvajač HK-a u Zagreb Maksimiru

 
26.02.2014.

Završnica Hrvatskog kupa


"Ovog će se vikenda odigrati zadnji krugovi Hrvatskog kupa poletaraca, mlađih kadeta, mlađih juniora i seniora. Osim uobičajenog juriša na zlato i na ukupnu pobjedu u Hrvatskom kupu, ove su godine ulozi još veći. Prisjetimo se da Savez pojedinačne pobjednike nagrađuje s poklonom bonovima iz asortimana Yonexa  kako slijedi:
- poletarci: 450 kuna
- mlađi kadeti: 650 kuna
- kadeti: 750 kuna
- mlađi juniori: 950 kuna..."



Luka Ban bio je prvi igrač među ml. kadetima


Inga Sadaić bila je najbolja ml. kadetkinja



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo