Početna » HBK"MAX" osvojio Belgiju

HBK"MAX" osvojio Belgiju

Prenosimo vijest Ratka Cvetnića sa stranica ZBS-a:

"Vrlo dobra vijest stiže iz Belgije, sa OLVE Juniora - tradicionalne uskrsne "masovke" za evropski podmladak. HBK Max prvi je na ekipnoj listi turnira, ispred gotovo trideset klubova iz dvadesetak evropskih zemalja. Iako su nastupili sa samo šest igrača Maksovci su ostvarili vrlo visok učinak u pojedinačnoj i parskoj konkurenciji što im je donijelo pobjedu u ukupnom zbroju i osvajanje "Pokala izazivača". Opširnije na www.juniorolvetournament.be .
Najbolji rezultat od naših ostvarila je Maja Pavlinić pobjedom među mladim kadetkinjama, a odličan je bio i Maxov Indonežanin Prasetyo s dva juniorska zlata. Uz čestitke, našima želimo i siguran povratak kući."


Hrvatski Badmintonski Klub "MAX" napravio je nešto što se može usporediti sa pobjedama BK"Stelle" i BK"Medvedgrad" na turniru u Friedrichafenu. Maja Pavlinić do 13. i Tri Prasetyo do 19.g. bili su glavni nosioci tog uspjeha. Pras je sa Palmerom iz Walesa osvojio muške parove (U-19) pobjedom u finalu protiv danskog para Menkin/Boe 21:19 21:19. Pojedinačno se prošetao kroz turnir. U paru s Matijom Kraljićem do 17.g. došao je do 1/4 finala. Sutara i Pavlinić stigle su do 1/4 finala turnira u ženskim parovima do 15.g. Do 13.g. Maja Pavlinić je osvojila turnir pobjedom protiv Kwakkenbos iz Nizozemske rezultatom 21:11 16:21 21:16. U mix parovima Maja je u paru s Moorom iz Engleske osvojila brončanu medalju. I na kraju Andrija Kraljić do 11.g. s Englezom Torjussenom u muškim parovima osvojio je srebro, a u mixu s austrijankom Demmelmayer L. brončanu medalju.


Još jednom čestitke igračima Maxa i trenerima na ovom prekrasnom uspjehu.



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo