Početna » Medvode Cup 2012 - odličan turnir, odlična atmosfera & vrlo dobar rezultat naših

Medvode Cup 2012 - odličan turnir, odlična atmosfera & vrlo dobar rezultat naših

Rekli bi:"Dolazimo i dogodine." Krenimo od najmlađih. Leda Dominić i Borna Vadlja srebrni su među poletarci. Kod mlađih kadeta Dorijan Cvijanović ima pojedinačno, a Inga Sadaić parsko srebro. Dorotea Brkić & Mia Čerjan bile su brončane u ženskim parovima. Dominik Doko bio je srebrni među kadetima. Kadetkinje Lucija Trgovac i Karla Božić bile su brončane u ženskim parovima. Kod mlađih juniorki Ivona Kozak osvojila je pojedinačnu i parsku broncu sa Dorom Drvodelić. Zagreb Maksimir sa svojom petorkom može biti više nego zadovoljan; dva 1/4 finala (Ivan i Doroteja, iako su izgubili odigrali su svoje najbolje mečeve), jedna bronca i jedno srebro. Zadovoljstvo djece, te veliki pomaci u samoj igri daju nam opravdane razloge da krenemo još žešće. VG sa Dorianovim srebrom i prolaskom grupe Ivana Vujevića može biti više nego zadovoljan. Sva naša finala završila su tri gema, ali treći je završio na strani protivnika. Šteta!



Naši CRO poletarci; Leda Dominić (Zagreb Maksimir) i Borna Vadlja (Međimurje) ovaj puta bili su srebrni;
ali njihove igre su zlatne, dolazi njihovo vrijeme
Leda (2003) i Borna (2002) su bila vrlo blizu zlata
 

Zadnja vijesti koja je bila vrlo pozitivna prema našim juniorima, a na žalost sviju nas negativna što se tiče klubova, što je naša realnost i naša istina. Vijest je brzo postala i najčitanija (barem tako kaže google analytics), pa tako nećemo a da ne nastavimo u našem ritmu, ritmu zajedništva, barem što se nas tiče. Simbioza, druženje, zajedništvo, suradnja što želimo među hrvatskim klubovima neki bi rekli da je sušta UTOPIJA ili glupost. Malo u šali nadali smo se većem snijegu pa da napravimo hrvatsku večer. Ipak, svi smo pohitali doma, ali sa dozom zadovoljstva kako je atmosfera među nama bila skoro idilična. Čak i među slovenskim i hrvatskim trenerima kao da je prevladavala dobra vibra. Kako su Maja Kersnik (Medvode) i Matevž Šrekl bili treneri sa mnom na tečajevima Badminton Europe: Tutor's Cours-u (Maja) i Shuttle Time (Matevž), Matevž je ujedno bio i organizator ovog odličnog turnira, a trener Bugara iz Haskova Stanimir Boitchinov moj je dugogodišnji prijatelj kao i Mile Čuk sada trener Medvoda; sve zajedno ne treba me ni čuditi. Takvi turniri donose samo dobro, i za trenere i za igrače u ovom dijelu Europe, i krajnje je vrijeme da shvatimo da je to zajednički posao svih nas. 

 



Naši na postoljima



JOSIP MEGLIĆ, IVAN GOTESMAN, LEDA DOMINIĆ, DOROTEJA I ROKO BRKIĆ
Mala, mlada i odlična ekipa Zagreb Maksimira, iako bez Luke koji je bio na turniru, te Marte Vitek koja nažalost nije...
Prije su išli po dvoje na međunarodne turnire, sad ih je petero...
uskoro će se pridružiti i ostali članovi kluba, oni sa Plišanog Mede Štede kada ih je bilo 16



Mia Čerjan i Doroteja Brkić
Prudukt su prijateljstva dvaju klubova Aediuma i Zagreb Maksimira



Mlade snage Zagreb Maksimira; Leda, Ivan i Josip



Svi medaljaši; Medvode Forza Cup 2012/13


LINK na pobjednike
uz napomenu da se igralo za treće mjesto
tournamentsoftwarea


Nova galerija fotografija
Medvode Forza Cup 2012/13
u izradi do sutra, tek smo na pet slika...

 

Pozdrav svima!


Urednik stranice
Silvio Jurčić
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo