Početna » Danska-Hrvatska; Engleska-Hrvatska

Danska-Hrvatska; Engleska-Hrvatska

Ždrijeb za Europian Men"s & Women"s Team Championships 2010 koje se igra od 16-21.02. izvršen je u prostorijama Badminton Europe. Ekipe su izvučeni iz ruku dvoje velikana poljskog badmintona Nadiezde Kostiuczyk i Roberta Mateusiaka.

Muška seniorska reprezentacija
na Ekipnom Prvenstvu Europe u Varšavi iako igra u skupini sa Danskom i nema tako lošu skupinu (A skupina). Island, Mađarska i Finska dobra su prilika. Treba samo reći da je to prvi zajednički nastup ove generacije, a tu mislimo i na mušku i na žensku seniorsku reprezentaciju.
  1. Danska
  2. Island
  3. Hrvatska
  4. Mađarska
  5. Finska
Hrvatska igra u vrlo mladom sastavu: Zvonimir Đurkinjak, Zvonimir Hoelbling, Igor Čimbur i Luka Zdenjak (rezerva je Neven Rihtar). Peter Gade, Jan Jorgensen, par Rasmussen/Paaske imena su koja nešto znače u svjetskom badmintonu. Za naše to je stvarno jedinstvena prilika vidjeti i osjetiti najjače .

Ženska seniorska reprezentacija dobila je jako tešku skupinu (C skupina), ali i priliku igrati sa velikim badmintonskim nacijama. Engleska je svjetska badmintonska velesila, a Rusija je sve jača u europskim razmjerima. Reprezentacija igra u sastavu: Staša Poznanović, Andrea Žvorc, Matea Čiča i Maja Šavor (rezerva je Petra Petranović). Curama želimo puno sreće.
  1. Rusija
  2. Portugal
  3. Hrvatska
  4. Engleska



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo