Početna » Happy BAD MED family - kamp za budućnost

Happy BAD MED family - kamp za budućnost


Arena, to je to,
iako sa 6 terena, svojom veličinom stvara klupski i obiteljski štih
 
12.1.2014 0:07:00 - Kad Iva Majstorović napiše ovakav tekst pitate što više reći o kampu. Ali riječi uvijek ima za još jedan tekst ili bajku koju smo imali ovaj tjedan. Mislio sam da je to samo još jedan od kampova. Ali san je postao java. Zajedništvo. Prava obitelj. Prijateljstvo. Odlični kidosi. Uključeni roditelji.... Ma svi smo pokupili tu pozitivnu energiju koja je krenula prvenstveno od Ive. Ja sam se samo tu lako i dobro uklopio. Iva je planirala, ja improvizirao, onda je to prešlo i na Ivu, ali slagali smo vrlo lako sve kockice... i tako eto, završili smo kamp koji je po meni bio na najvišoj razini. Pomoć koju smo dobili od Tine Petranović, sestri Skorup, Vedrana Obadića, od Gogija, od Lidije i Miće neizmjerne su. I djeca su nam bila odlični treneri, npr. Josip Meglić, pa mala Dora i Sunčica... ma to je to. Povijest ovog zajedništva seže od Makarske, od festivala badmintona, a sve ostalo se samo nadovezuje i stvara. Idemo dalje zajednički stvarati nove generacije. Talenata ima u sva četiri kluba sudionika kampa, i treba im svakako svim sredstvima pomoći. Emocija je puno, al nema stajanja. Slijedi nam zajednički Hrvatski Kup u Zagrebu, PH za seniore i veterane u Velikoj Gorici... i na kraju čekamo Čiču na proljeće za neki novi kamp.


Sve smo radili u trku...

 

Prve dvije vijesti počinju sa HAPPY. Pa stvarno smo sretni kada vidimo koliko je zapravo ovo vrhunska stvar. Dugo već nismo imali ovakav oblik kampa i ovakvo pozitivno okruženje. Malo u prisjećanju, prije desetak godina imali smo jedne zajedničke pripreme u Kranjskoj Gori prije ohoho godina. Zajednica klubova Medvedgrada, Zagreb Maksimira, VG-a i Arke stvarana je spontano kroz zadnje dvije godine. Stvarno možemo biti jako sretni. Široka baza stvara se godinama, isto tako i zajedništvo, a bez pozitive i optimizma teško da možemo ponoviti uspjeh naših najboljih seniora.



Sa Ivom je stvarno gušt raditi...


Dečki vole čvrtinu s kojom radi Tina Petranović
 

Jedan poziv Ive Majstorović bio je dovoljan da se napravi prava stvar. Koliko je samo godina trebalo da vidimo zajednički projekt nekoliko klubova (projekt budućnosti) kao što je ovaj kamp. Po meni, sve je počelo na Festivalu badmintona u Makarskoj 2012. godine. Nastavilo se sa pripremama Medvedgrada u Makarskoj kada smo imali i prezentaciju badmintona na glavnom trgu. Imali smo već isto takve akcije, ali u puno manjem obimu; zajedničke pripreme Arke i Zagreb Maksimira, Zagreb Maksimira i VG-a, Arke i Medvedgrada i pariškog kluba A.C.C.B., Brežica i Zagreb Maksimira...; akcije koje su stvorile temelj ovom međuklupskom kampu. Svega toga ne bi ni bilo bez Matka Milunovića koji je pronašao naše Badminton Caffe tekstiće i imao viziju i veliko sportsko iskusvo u vaterpolu.


A i B grupa zajedno u Sutinskim vrelima,
odličan trening koji su uveliko odradile Iva i Martina Skorup
 

Ali zbog Ivine energije i entuzijazma, zbog velike pripreme oko kampa, sve je teklo kao po loju. Bilo je dosta spontanosti, ali sa Ivom je lako raditi, kratki dogovor i sve Vam je jasno. Radili smo dosta po vlastitim iskustvima, ali kako su pripreme krenule, samo se sve slagalo jedno na drugo, tako da su sve karte na kraju bile posložene u jednu bistru i lijepu cjelinu. Nošeni pozitivnom Ivinom energijom stvorili smo priču koju je bilo lijepo živjeti. Bilo je naporno, i nastojali smo višestruko utjecati na razvoj psiho-fizičkih, te tehničko-taktičkih elemenata. Odlične dvorane omogučile su realizaciju ovakvog nadahnutog kampa; Arena sa 6 terena, Sutinska sa 8 terena, i Turbo limač sa 10 terena. I na kraju, treba reći da je stvorena konstrukcija i temelj za buduće akcije, proljetne pripreme sa Čičom, možda kakve međunarodne ljetne pripreme...


Ujutro smo bili svi zajedno, tu se stvarao duh kampa ili priprema,
djeca su bila odlična, nasmijana i radila su punom parom... kidosi su odlični,
stvarno puno je talenta i za nas trenere puno slatke brige da taj talent izrazimo i izbacimo na površinu.


HVALA VAM SVIMA, bilo je lako raditi u ovakvom okruženju

&

molim Vas pročitajte ponovno ovaj mali nadahnuti tekst Ive Majstorović
HAPPY BAD MED FAMILY



Zadnji dan je bio ležeran;
slavili smo Glorijin rođendan i završetak priprema,
imali smo mali ekipni turnir.
Slikali smo se u majicama koje smo produhovili imenima i kojom riječju...



Dva majstora: Mali Luka (7) i veliki Marin (8)
 


Glorija Obadić slavi svoj 12. rođendan


Sa stranica Hrvatskog Badmintonskog Saveza:


Međuklubske pripreme u Zagrebu


"Zagreb - Ovih dana doista imamo pojačanu potrebu za lijepim vijestima iz našeg sporta i Saveza. Jedna takva stiže sa stranica BK Medvedgrad 1998 koji je ovoga tjedna organizirao međuklubsko taborovanje pod vodstvom Ive Majstorović. Na kampu su se kao glavni treneri pojavili Iva te naš izbornik Silvio Jurčić, uz pomoćne trenere Tinu Petranović, Vedrana Obadića, sestre Skorup te kondicijskog trenera Gorana Škorića. Okupljanju su se odazvala četiri kluba: uz Medvedgrad tu su bili Velika Gorica, Zagreb Maksimir te dragi gosti iz Udruge Arka iz Makarske, a broj igrača se popeo do 35. Treniralo se u dvoranama Turbo Limača, Arene i Sutinskih Vrela po dva puta na dan, a završetak kampa obilježen je malim turnirom i druženjem jutros u Areni. Atmosfera je bila odlična te se svi sudionici nadaju da je to tek početak svojevrsne tradicije. Više o samom kampu riječju i slikom na stranicama BK Medvedgrad 1998."


 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo