Početna » zanimljivosti » komentari

komentari

KRENUO PORTAL ZAGREB MAKSIMIRA
 "Umjesto rođendanske torte serviramo jednu jednako kaloričnu informaciju: Zagreb Maksimir pokrenuo je svoj badmintonski portal na mrežnome mjestu www.badminton-zagreb.hr . Naš najstariji klub u dvadesetoj godini svoga postojanja otvara stranice koje se neće baviti samo klubskom problematikom nego nastoje biti i otvoreni forum gradskoga i nacionalnog badmintona. Uredničko mjesto zauzeo je naš odbornik i čelnik kluba Silvio Jurčić. Preporučujemo!" Badminton Zagreb
"Na stranicama badmintonskog kluba Zagreb može se dobiti šira slika profesionalnih i rekreativnih badmintonskih zbivanja. Neobično rješenje je korištenje fonta fiksne širine, što se iznimno rijetko viđa, ali na ovim stranicama zapravo ne izgleda loše."

Ocijenili su nas sa 5 (1-10); pa zlatna sredina...

VIJESTI IZ ČLANSTVA

BK Zagreb Maksimir - U dvorani u Novom Čiču naš najstariji klub BK Zagreb Maksimir jučer je u iznimno srdačnoj atmosferi proslavio 20 godina prostojanja. Bila je to prilika da se ponovo vide mnogi protagonisti povijesti gradskog badmintona - od onih najstarijih poput Juriše, Pucka, Marinka Šiška, preko brata i sestre Jurčić, Vedrana Ciganovića... do onih koji su aktivni i danas. Za nas malo starije bila je to prilika da nekadašnje Zagrebove klince i klinceze vidimo kao već odrasle ljude, ali opet s reketom u ruci. Organizacija u DT areni (i u sportskom i u ugostiteljskom dijelu objekta) pokazala je želju, ali i sposobnosti goričkih badmintonaša da se što prije uvrste u maticu nacionalnog badmintona. O fešti u Čiču opširnije na www.badminton-zagreb.hr .

Malo statistike uz upravo odigrano nacionalno prvenstvo podmlatka. Od ukupo sedam konkurencija zagrebački su predstavnici osvojili četiri - uz još pola jedne parske konkurencije. U ukupnome zbiru medalja Zagrebčani sudjeluju sa više od dvije trećine pobjedničkoga postolje. Osobito su uspješne bile djevojke, a Maja Pavlinić (HBK Max) osvojila je dva zlata. Među klubovima uobičajeno najučinkovitiji Medvedgrad 1998, slijedi HBK Max, a bilježimo - nakon dosta vremena - i jednu medalju Zagreb Maksimira. Čestitke svima!

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo